Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

FACEBOOK

Pauline Luiten Klocart tekeningen

Op deze pagina is een groot gedeelte van mijn werk te zien. De meesten zijn te koop. Ze worden geleverd in een houten baklijst met glas, licht bewerkt in de stijl/kleur van de tekening, of tussen twee plexiglas platen (40x40) met stoere schroeven. De originelen zijn allemaal 30x30, tenzij anders vermeld. Ook kunnen alle werken geleverd worden als hoogwaardige print tussen twee plexiglas platen van 85x85, in een oplage van maximaal drie. Daarnaast werk ik ook in opdracht. Banners, posters, klein werk etc, aangepast aan een thema. Mail of bel me gerust voor een vrijblijvend oriƫntatiegesprek over de mogelijkheden.
Pauline Luiten Klocart tekeningen
Pauline Luiten Klocart tekeningenseptember 30, 2018
Regelmatig krijg ik bij mijn tekeningen de vraag: wat is het verhaal hierachter? Die verhalen heb ik altijd bij me gehouden. Het gaat er tenslotte om wat de kijker er in ziet.
Toch heeft het me aan het denken gezet en heb ik besloten om de verhalen die in mijn hoofd zitten (en dat zijn dr nogal watšŸ˜€) behalve in beeld, nu ook in tekst vorm te gaan geven. Een nieuwe uitdaging die tijd en energie vergt, maar wel heel erg heel leuk en interessant is.
Ik heb er zin in!!
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net